Broodje knakworst speciaal

Heerlijke broodjes met knakworst, maar dan nét even anders.

Knakworst Speciaal

  • 4 frankfurters (of knakworsten)
  • 4 reepjes kaas
  • Curry
  • 4 plakken ontbijtspek, bacon of rauwe ham

Snijd de frankfurters open en stop er een reepje kaas in. Smeer een beetje curry op elk reepje kaas en vouw het worstje weer dicht. Omwikkel de worstjes met de bacon. Zet de bacon vast met een prikkertje of pak het worstje in in aluminiumfolie. Rooster de pakketjes op de barbecue of in een warme oven (200 graden).

Eventueel kun je het worstje ook in een plakje bladerdeeg in de oven bakken. Je kunt er nog extra dingetjes aan toevoegen: zuurkool, mosterd, karwijzaad en/of gebakken uitjes.

Babyversie

Niet geschikt, als je kindje wat zout eet, kun je dit gerechtje geven. Ik zou wel het spek weglaten en de worstjes in een broodje stoppen en dan bakken met ketchup of kaas.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*